Dine forfædre og deres uforløste traumer er en del af dig

- Du er ikke bare dig

Dine cellers hukommelse bærer på fortidens oplevelser

Familieopstilling arbejder med dine ubevidste adfærdsmønstre, og det der er iboende i dine gener.

Men hvad nu, hvis vi kunne føle, at vi hørte til og blive hjemme hos os selv i tillid til vores egen kerne?

Mange af os er mestre i at zappe noget fra andres energi, uanset om den er negativ eller positiv. Denne energi sætter sig i kroppen, ofte uden at vi når at opdage det. De færreste af os har lært, hvordan vi kan blive hos os selv. Det er en egenskab, vi først bliver bevidste om, når vi bliver ældre

Vores evne til at "mærke andre" stammer egentlig fra, at vi som børn har brug for at høre til for at overleve. Vi har brug for at kunne mærke, hvordan vores forældre har det. Det betyder også, at vi indordner os efter omgivelserne og omstændighederne, så vi (forhåbentligt) kan opnå kærlighed fra vores forældre. Det er det, der danner os.

Kan du sige ja til disse sætninger?

Jeg vil gerne lære at:

Hvad er

familie opstilling?

Men hvad nu, hvis vi kunne føle, at vi hørte til og blive hjemme hos os selv i tillid til vores egen kerne?

Prøv at mærke, hvordan det ville det være for dig at kunne observere det, der sker omkring dig, og blive hos dig selv. F.eks. hvis nogle omkring dig brokker sig, er bekymrede, indignerede eller andet.


Indholdet på disse workshops vil være dybt transformerende for dig. Du lærer både værktøjer, du kan bruge fremadrettet, og du får inspiration til, hvordan du kan blive bedre til at give dig selv ro og omsorg hver dag.

De ubevidste mønstre, som vi danner i denne tid (fra 0-7 år) - bliver udgangspunktet for vores mønstre og adfærd resten af livet. Her er vores ubevidste loyalitet til vores forældre og familiesystemet også opstået - denne loyalitet er ofte ubevidst og usynlig for os indtil loyalitet synliggøres og vi frisættes fra at ubevidst leve et liv, hvor vi gør hvad vi kan for at høre til i familien og i samfundet, men ikke i os selv.

For mange er en del af dette mønster bl.a. en indre stemme, som presser os til at gøre vores bedste hele tiden for at opnå anerkendelse og følelsen af at høre til.

Kommende

Workshops

Jeg tilbyder endags og weekends workshops.

Dagworkshops: 10.00 - 18.00

Aftenworkshops: 17.00 - 21.00

Weekendsworkshop:
Lør: 10.00 - 18.00
Søn: 10.00 - 16.00

Dagsworkshops

På mine dags workshoppe får du en smag af hvad systemisk opstilling kan udrette vil du have muligheden for at udforske dine egne emner, samtidig med at du spejler dine familiemønstre og adfærdsmønstre gennem de andre deltagere.

Antallet af pladser er begrænset til 10 deltagere på hver workshop, hvilket sikrer, at alle bliver en integreret del af repræsentationen i de individuelle opstillinger i løbet af dagen.

Weekendsworkshop

Min mine weekendsworkshoppe går endnu mere i dybden

Dette kan blive en af dit livs mest transformative oplevelser - som det har været for mange andre.

Som deltager på en opstillingsworkshop fokuserer vi på at forbinde os med feltet via EQ, hvilket skaber plads til anerkendelse af det, der er på spil i hvert enkelte familiesystem. Dette åbner op for den skjulte symmetri af kærlighed, som eksisterer i alle familiesystemer.

Giv dig selv den unikke gave og book din plads nu og begiv dig ud på en rejse med opstillingsmetoden mod din måske allervigtigste personlige udvikling.

Forplejning

På alle workshops tilbydes der kaffe, te, vand, frugt og snacks.

På alle weekendsworkshop tilbydes en let frokost lørdag og søndag.

Pris

Dagsworkshops: DKK 950,-
pr. deltager
Aftensworkshops: DKK 399,-
pr. deltager.
Weekendsworkshop: DKK 2195,-
pr. deltager inkl. frokost

Tilmeld dig til workshoppen onsdag den 5. juni 2024

Få 10 % i rabat – brug Kode: “rabat10”

DAGSWORKSHOPS:

Aftensworkshop:

Weekendsworkshop: