En enkelt session kan gøre en kæmpe forskel!

Det lyder måske usandsynligt, men ikke desto mindre, så er det lige præcis, hvad mange oplever.

Når du får arbejdet på celleplan, bliver du rykket på en helt anden måde – og det er lige præcis,
hvad metoden systemisk opstilling kan.

Du får arbejdet i maskinrummet
af din underbevisthed
– der hvor programmeringen for dine handlingsmønstre er iboende.

 

"Jeg har fået en session af Mette. Jeg har selv mange værktøjer, og har prøvet rigtig meget forskelligt og med god virkning, men det er som om at opstillingsmetoden løfter min bevidsthed endnu højere ved at slippe gamle tanke/ handle mønstre. Lidt som en knap, hvor det føles som en ny start med udvidet horisont."

Rekkeana Sommer

Book en individuel session

Med udgangspunkt i opstillingsmetoden, kroppens hukommelse og træning af dit mindset. Du vil få en udvikling, der arbejder på celleplan og i din underbevidsthed.

Prisen er 1.450 kr.
(inkl. moms)
Sessionen afholdes fysisk i Holbæk
eller via zoom
Varighed 75 – 90 minutter
Betaling via mobilepay 20141 eller bankoverførsel til 9040 1290108272

KLIPPEKORT
Køb 5 sessioner og spar: 450 kr. 
Pris: 6.800 kr. inkl. moms
(Normalpris 7.250 kr. inkl. moms)

Individuelle sessioner

Med udgangspunkt i opstillingsmetoden, kroppens hukommelse og træning af dit mindset vil du få øvelser og en udvikling, som du implementeres i din hverdag efterfølgende.

Prisen for en enkelt session er 1.450,00 kr. inkl. moms
Sessionen foregår enten fysisk i Holbæk eller via zoom
og har en varighed af 75 - 90 minutter.
Betaling foregår via mobilepay 20141
eller bankoverførsel til 9040 1290108272

Klippekort

Køb 5 sessioner - opnå 450,00 kr. i rabat
Pris: 6.800,00 kr. inkl. moms

(Normalpris 7.250 kr. inkl. moms)

Lær at lytte til din krop og intuition

DSC08797-scaled.jpg

Oplev en udvikling, der arbejder i din underbevidsthed.

Som den første i Danmark tilbyder jeg personlig udvikling via Magnetic Mind kombineret med udgangspunkt i metoden Systemisk Opstilling med læring fra Gregg Braden, Dr. Joe Dispenza, Bruce Lipton, Soma Breath og Dr. Sue Morter. 

I mere end 17 år har jeg arbejdet med personlig udvikling, og jeg har været konstant nysgerrig på, hvordan vi kan forene krop, sind og ånd til at leve i mere harmoni med os selv og omverdenen.

Jeg var med til at udbrede systemisk opstilling i Danmark tilbage i 2008. Dengang var systemisk opstilling noget mærkeligt noget. Ingen forstod hvorfor og hvordan metoden kunne have en fantastisk indvirkning på alle, der oplevede at arbejde med det magnetiske felt. 

Forskningen har de sidste 10 år bevist, at vi alle er forbundet via det magnetiske felt, hvor vi mærker stemninger og bevægelser. Vi mærker bevægelser i kroppen, vi tager kontakt til vores hjerteenergi og får derfra kontakt til vores dybeste længsel efter at være i kontakt med vores sande “jeg” – vi bliver forbundet med os selv og vores intuition.

Tænk at vi på en så omsorgsfuld måde kan frigive fastlåste temaer og kropslige symptomer ved at vi forbinder os med hinandens energier. 

Det hele sker celleplan og opløser hæmmende overbevisninger, der “sidder fast” i vores underbevidsthed.

Oplev en udvikling, der arbejder i din underbevidsthed.

Som den første i Danmark tilbyder jeg personlig udvikling kombineret med udgangspunkt i Systemisk Opstilling, Dr. Joe Dispenza, Bruce Lipton, Magnetic Mind, Soma Breath og Dr. Sue Morter. 

I mere end 17 år har jeg arbejdet med personlig udvikling, og jeg har været konstant nysgerrig på, hvordan vi kan forene krop, sind og ånd til at leve i mere harmoni med os selv og omverdenen.

Jeg var med til at udbrede systemisk opstilling i Danmark tilbage i 2008. Dengang var systemisk opstilling noget mærkeligt noget. Ingen forstod hvorfor og hvordan metoden kunne have en fantastisk indvirkning på alle, der oplevede at arbejde med det magnetiske felt. 

Forskningen har de sidste 10 år bevist, at vi alle er forbundet via det magnetiske felt, hvor vi mærker stemninger og bevægelser. Vi mærker bevægelser i kroppen, vi tager kontakt til vores hjerteenergi og får derfra kontakt til vores dybeste længsel efter at være i kontakt med vores sande “jeg” – vi bliver forbundet med os selv og vores intuition

DSC00140-scaled.jpg

Tænk at vi på en så omsorgsfuld måde kan frigive fastlåste temaer og kropslige symptomer ved at vi forbinder os med hinandens energier. 

Det hele sker celleplan og opløser hæmmende overbevisninger, der sidder fast i vores underbevidsthed.

Ønsker du en forandring, der er vedvarende?

Har du prøvet gentagne gange at tage beslutninger om at ændre dine vaner eller tankemønstre? Har du også prøvet at vende tilbage til de gamle vaner eller gamle tankemønstre igen – uden at du havde lyst til det, men det skete bare.

Sindet søger at finde balance – og hvis vi ikke handler fra vores sande jeg – så vil vi blive trukket tilbage til den vi i virkeligheden er. Se det som en opmærksomhed på, at du endnu ikke har ændret dine dybeste overbevisninger om dig selv.

Ofte kan vi kæmpe hele livet med at ændre en grundlæggende overbevisning – vi har brug for et aha-moment, der kan forandre denne tidlige overbevisning, som er udgangspunktet i vores underbevisthed. Vi er ofte ikke opmærksomme på, at vores ubevidste mønstre skubber os frem og trækker os tilbage.

Vi har en grundlæggende “programmering” fra vores barndom og fra oplevelser i vores liv. De er en del af vores grundlæggende identitet. Det er overbevisninger som er de mest styrende og hvis vi ikke får ændret dem, så vil de blive ved med at trække os tilbage til et udgangspunkt, hvor vi ikke føler os gode nok.

Troen om os selv og vores eget værd  er grundlæggende.
Det kan vi få “omprogrammeret” via forskellige øvelser.

Isolerende struktur
Et vedvarende mønster, der er ligesom en elastik. 
Vi tager beslutninger om nye mål og forandringer, men ender med at vende retur til det, vi plejer at gøre. 

Det gør vi, når vi ikke får ændret på vores grundlæggende overbevisninger om vores identitet.

Tankens kraft

Helt tilbage i 1993 viste Deepak Chopra til Oprah, at når vi har fokus på noget i vores tanker, så vil det vise sig i realitet.

På denne lille video kan du se Oprah opleve, at det hun tænker på bliver vist i “real life”. 

You have to be it – before you see it.
Så når du vil skabe resultater  i dit liv, så skal du være og tænke som den identitet så det kan vise sig i dit daglige liv. 

Det kræver vedvarende træning, når du ønsker en forandring!

For at få styrket dine muskler bliver du nødt til at træne dem.  
Det samme gælder for dine tanker, når du gerne vil skabe forandring i dit liv. 

For at opnå succes mod forandring, er følgende faktorer afgørende

Kan du genkende, at du har prøvet mange gange at skabe en forandring, men ikke kommet helt i mål? Hvis ja, så kig på udviklingsforløbet “Elevate Your Life” , hvor du får hjælp til at lytte til din intuition og skabe det liv, du drømmer om.

PAF Academy på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.