Om

Mette

Ærlighed er et valg, og det er mit valg at inspirere fra hjertet.

Min rejse har været fuld af opdagelser og læring. Siden jeg startede min vej som coach i 2005, har jeg konstant udforsket og udviklet mig. Metoden Systemisk Opstilling også kaldet Familieopstilling har især fanget min interesse, og jeg har brugt meget tid på at dykke dybere ned i dens principper.

Det er blevet til udvikling af mit hjertebarn PAF kulturen (Power, Attitude og Fokus), som dels er implementeret i skolesystemet både i Danmark og udlandet samt i virksomheder, der benytter kulturen blandt medarbejderne.

Jeg har selv levet i skyggen af tvivlen og usikkerhed i mange år.

Gennem årene har jeg tilegnet mig flere andre metoder og teknikker, der har hjulpet mig med at vokse og udvikle mig. Dette har tilladt mig at sammensætte et unikt sæt af værktøjer, som jeg kan bruge til at hjælpe andre med at opnå den bedste version af dem selv.

Selvom jeg har gjort betydelige fremskridt, er jeg stadig på vejen mod perfektion. Udvikling og læring er livslange processer, og jeg ser frem til at fortsætte med at udfordre mig selv og vokse som individ.

Epigenetik &

Kvantefysikken

Epigenetik og kvantefysikken har også spillet en stor rolle i min rejse. Det har hjulpet mig med at forstå kompleksiteten af menneskelig natur og givet mig mulighed for at heale og helbrede både fysiske og psykiske problemer.

Mine studier har bragt mig dybt ind i verden af intuition og følelsesmæssig intelligens. Ved at udvikle disse evner har jeg været i stand til at overvinde mine egne usikkerheder og tvivl. 

Når vi arbejder med vores hjertes frekvens, berører vi vores følelsesmæssige centrum - det sted, hvor vi forbinder os med vores egen intuition og indre visdom. At synkronisere vores hjertets frekvens med vores bevidsthed kan fremme en dybere følelse af empati, kærlighed og forbindelse med alt levende.

I sidste ende handler det hele om at finde en balance mellem vores fysiske, mentale og følelsesmæssige aspekter. Jo mere vi kan bringe disse elementer i harmoni, desto mere effektivt kan vi hele os selv og bidrage positivt til verden omkring os.