Livsforandrende udvikling med familieopstilling

Uddannelse i Opstillingsmetoden:
Lær at mestre opstillngsmetoden
Skab livsforandrende mønstrebrud for dig selv og andre
Næste uddannelse starter den 29.3.23

Workshop:
Oplev  familieopstilling og metodens virkning 
 Du vil 100% gå hjem med en personlig udvikling

Søndag den 27. november 2022 i Holbæk
Kl. 10.00 – 16.00
Pris 650 kr. 

Livsforandrende udvikling med familieopstilling

Livsforandrende udvikling med familieopstilling

Kommende arrangementer:

Uddannelse i Opstillingsmetoden:
Lær at mestre opstillngsmetoden
Skab livsforandrende mønstrebrud for dig selv og andre
Næste uddannelse starter den 29.03.23

Workshop:
Oplev  familieopstilling og metodens virkning 
 Du vil 100% gå hjem med en personlig udvikling

Søndag den 27. november 2022
i Holbæk
Kl. 10.00 – 16.00
Pris 650 kr. 

Tag med på en personlig udvikling, hvor du
går på opdagelse i dine familiemønstre

Sæt dig selv fri af dine ubevidste uhensigtsmæssige mønstre via din krops hukommelse

Min nysgerrighed for at lære mere – stopper nok aldrig.

Derfor har jeg især de sidste mange år været på en utrolig personlig rejse, hvor jeg har uddannet mig meget mere indenfor kvantefysikken og epigenitikken – det at mærke og være endnu mere opmærksom på det, der er imellem os mennesker og det vi mærker i os selv.

– og hvordan vi ubevidst styres af vores underbevidsthed, som vi kan forandre uden at skulle bruge mange terapitimer, vi kan gøre det med intuitionen og kontakten til vores indre og højeste bevidsthed.

WOW en rejse – og jeg vil gerne dele øvelser og teorien med dig.  

Familieopstilling arbejder med dine ubevidste adfærdsmønstre, og det der er iboende i dine gener.

Din historie bor i din krop. Vi arver både gode og dårlige oplevelser.

Mange af os er mestre i at zappe noget fra andres energi, uanset om den er negativ eller positiv. Denne energi sætter sig i kroppen, ofte uden at vi når at opdage det. De færreste af os har lært, hvordan vi kan blive hos os selv. Det er en egenskab, vi først bliver bevidste om, når vi bliver ældre.

Vores evne til at “mærke andre” stammer egentlig fra, at vi som børn har brug for at høre til for at overleve. Vi har brug for at kunne mærke, hvordan vores forældre har det. Det betyder også, at vi indordner os efter omgivelserne og omstændighederne, så vi (forhåbentligt) kan opnå kærlighed fra vores forældre. Det er det, der danner os.

De ubevidste mønstre, som vi danner i denne tid (fra 0-7 år) – bliver udgangspunktet for vores mønstre og adfærd resten af livet.

For mange er en del af dette mønster bl.a. en indre stemme, som presser os til at gøre vores bedste hele tiden for at opnå anerkendelse og følelsen af at høre til.

Men hvad nu, hvis vi kunne føle, at vi hørte til og blive hjemme hos os selv i tillid til vores egen kerne?

Prøv at mærke, hvordan det ville det være for dig at kunne observere det, der sker omkring dig, og blive hos dig selv. F.eks. hvis nogle omkring dig brokker sig, er bekymrede, indignerede eller andet.

Hvordan ville det være, hvis det ikke krævede noget af dig “at blive hjemme”? Hvis du slet ikke skulle tænke over bare at være dig og kunne forblive i din egen energi, uanset hvad andre oplever, tænker, siger og føle? 

Indholdet på disse workshops vil være dybt transformerende for dig.

Du lærer både værktøjer, du kan bruge fremadrettet, og du får inspiration til, hvordan du kan blive bedre til at give dig selv ro og omsorg hver dag.

Next Level – udgangspunktet i din højere bevidsthed.

Jeg har de seneste mange år været på en læringsrejse, hvor jeg har stiftet bekendtskab med nogle af de førende inden for epigenetikken, kvantefysikken og forskningen i menneskers forbundethed.

Det har fået mig til at forstå – og ikke mindst søge at drage nytte af de det uendelige potentiale, vi mennesker har fået i fødselsgave.

Lige som et blomsterfrø har et indkodet potentiale og med tiden kan vokse sig til en stor, farvestrålende og velduftende blomst – endda så frø, så der kommer endnu flere blomster – har vi mennesker samme unikke potentiale. Vi har endda den yderligere gave med os, at vi kan spejle os i og lære af hinanden.

Naturens gaver er mange. Når vi ser Sort Sol, ser vi fugle, som synkront flyver i flok. Når trækfuglene flyver sydpå – helt uden GPS – ved de, hvor skal hen. Og de finder endda hjem igen. Ørreden ved, at den skal gyde lige der, hvor den selv kom til verden.

Vi mennesker kan lige så godt tage disse naturlige gaver til os. Genialiteten bor i os. Det handler om, at vi tør åbne os med tillid og accept. Det kræver, at vi tør vende tilbage til den uskyldighed, vi som babyer kom til verden med.

Vi har alle en historie.
Det handler om, at vi får øje på det, der er på “spil” i familiehistorien, så vi kan leve i mere frihed fra vores egen indre sandhed.

"Slip fri af fortiden"

Onlineforløb med familieopstilling

Det er helt unikt at deltage på et forløb, hvor du sammen med andre tager på en personlig rejse, som vil være livsforandrende.

Du vil med 100 procents sikkerhed kunne spejle dig i de andre deltageres rejse – det er det unikke, når vi udvikler os med familieopstillig.

Der er så mange tråde, der bliver viklet ud og samlet på ny.  Du får en udvikling der arbejder i din underbevidsthed og på celleplan på en måde vi ofte beskriver som magisk.

Vi mærker i kroppen og forandrer i underbevidstheden mod mere indre ro og glæde. Relationer styrkes, Indre accept opstår og en dyb forståelse vores indre landkort indfinder sig.

Du vil forstå og opdage de underliggende dynamikker og mønstre, der er årsag til ubalancer, sygdomme, tristhed, stress og manglende overskud. 

Vi mødes 3 x 2,5 time via zoom og der vil være forskellige temaer ind i familieopstillingen, som vi vil arbejde med.

Du vil lære øvelser, du kan bruge fremadrettet i din udvikling.

Vi skal arbejde med:

– En nysgerrighed ind i stamtræet
-De underliggende dynamikker, der lever i dit familiesystem
-Loyaliten til vores forfædre

Datoer:

Mandag den 28. november 2022
Mandag den 5. december 2022
Mandag den 12. december 2022

Vi mødes via zoom
fra kl. 18.00 – 20.30

Prisen for at deltage på onlineforløbet er:

1.250,00 kr.

Kan du sige ja til en eller flere af disse sætninger?

Vil du garanteret få noget ud af at udvikle dig via familieopstilling

Jeg vil gerne lære at:

Vil du modtage nyheder
fra Mette Nordahl?

Navn:
E-mail:
Navn:
E-mail:

Copyright © 2022 Mette Nordahl ApS
Powered by Nordahl Creations