PAF Kulturen

skaber trivsel og styrker fællesskabet i din klasse

På dette kursus lærer du alle øvelserne fra PAF konceptet, så du kan skabe et klasserum, hvor tillid, respekt og forståelse for hinanden er udgangspunktet mod et styrket fællesskab.

Indhold på PAF forløbet:

[ SPAR 2.700,- DKK ved tilmelding inden 1. juli ]

PAF Forløbet

Play Video

Både børn og voksne skal lande i skole igen...

Ensomhedsfølelsen blandt børn og unge er steget fra 15,5% til 26% mellem de 2 nedlukninger. 

Lær øvelser og teknikker, der styrker fællesskabet, og som kan fylde ensomhedsfølelsen op. 

Hvilke oplevelser sidder dine elever med? Både de positive og de svære? Hvordan kan du sikre, at dine elever og du selv får landet endnu et mere styrket fællesskab med nærvær og forståelse?

Uanset hvordan ens familieliv er, så er der behov for, at alle kan være i skole igen på en god måde. Det kræver, at medarbejderne er klædt på til dette - og ikke kun har fokus på at vaske hænder, spritte af og holde afstand. 

Lær øvelser, der hjælper med at sætte ord på det indeni

Behovet for trivsel er vokset de seneste år.

PAF øvelserne er en kæmpe gave, når både medarbejdere og elever skal lande i et fælles sprog. Øvelserne hjælper til, at vi får sat ord på det, der er indeni. 

Øvelserne hjælper eleverne til at mærke efter og blive klogere på sig selv og andre. Eleverne forstår, at alle har en historie, kommer fra en familie og indeholder kompetencer og ressourcer, ligegyldigt hvordan de ellers opfører sig. 

PAF øvelserne har stor succes og skaber på kort tid en klasse, der er mere indlæringsparate med en styrket trivsel. 

Program for de praktiske

kursusdage

Vi mødes alle modul dage fra 8:30 - 12.00 på gislinge skole

Datoer og tid

Datoer for supervision via zoom

1. kursusdag

2. kursusdag

3. kursusdag

4. - 7. kursusdag

I PAF møder vi hinanden

med respekt, nærvær og tillid

Vores drøm er, at så mange som muligt får adgang til de simple, effektive PAF værktøjer, som er med i dette online forløb. Jo flere voksne, der bruger øvelserne, jo flere børn kommer de til gavn. 

Du kan sikkert huske din egen skolegang. Blev du set og hørt som den, du var? De fleste af os vil sige nej, og i tilfælde af et ja, vil det ofte kun dreje sig om en eller to lærere eller pædagoger, der formåede dette. 

Mange af os har i løbet af livet måttet tage på personlige udviklingsrejser og har arbejdet med dele af os selv. Rejser, som måske ikke havde været nødvendige, hvis vi havde lært at sætte ord på vores følelser, fået plads til at mærke dem og ikke mindst lært, hvordan vi satte grænser. 

Vi kan spare børnene for både smerte, udfordringer og svære følelser (og måske en del terapikroner), hvis vi som lærere og pædagoger tør hjælpe børnene med denne vigtige del af skolegangen. 

Og vi kan samtidig skabe et rum, hvor der er plads til undervisningen, fordi børnene trives bedre, mærker sig selv – og rummer hinanden i tillid og gensidig respekt. På den måde kan vi faktisk være med til at ændre hele skolesystemet. 

Skabe mere hele mennesker, der kommer ud af skolen og bidrager til fællesskabet og er glade indeni.

på PAF forløbet vil du også:

PRaktisk

Information

Praktisk

Inkl. undervisningsmaterialer, kursusdage, supervision og forplejning (kaffe/te, frugt/snacks). Når du tilmelder dig forløbet, får du tilsendt et login, som giver dig adgang til alle videoerne med det samme. Du kan se videoerne igen og igen, og du har adgang i 2 år.

Pris og fakturering

Prisen er 10.800 kr. ex. moms.
Ved tilmelding inden den 1. juli 2024

Normalprisen er 13.500 kr. ex. moms

Spørg din leder om betaling

Send en mail med oplysninger om arbejdsplads og EAN nr., hvis dette skal benyttes. info@mettenordahl.dk

Ydeligere Spørgsmål

Fordi der er brug for PAF i skolen, der er let implementerbare øvelser, som udvikler eleverne og styrker relationsdannelsen i klassen.

Nej, men du har taget et forløb, hvor du har lært øvelserne og kan viderebringe dem. 

Det du mangler er, at deltage på uddannelsen i systemisk opstilling, hvor du bliver trænet i at se det hele menneske og forståelsen af vores påvirkning af vores familiesystemer. 

Ja, du kan gense supervisionen igen og igen.
Alle supervisioner bliver lagt ind i PAF portalen indenfor 24 timer.

Ja, og PAF øvelserne kan også benyttes i teams og på forældremøder.

Især når PAF øvelserne benyttes i de ældre klasser, så skal du vinkle indgangsvinklen lidt anerledes, når du starter op. 

De ældre elever er allerede “programmeret” og når du skal til at bruge PAF cirklen, så skal du dels have lidt mere tålmodighed og dernæst tale om emner, som passer til alderen. Alt dette vil vi komme ind på via kursusdagene.